Als Zeeuws familiebedrijf zijn wij actief in de Europese zeewiermarkt. Met passie en toewijding leveren wij onze klanten een breed assortiment zeewieren en zeewierproducten. Daarin staan langdurige relaties met onze telers & klanten en respect voor de natuur centraal.

De zee als duurzame voedingsbron

Vanuit de Zeeuwse delta zijn wij begonnen met de commercialisatie van lokaal en duurzaam geteelde zeewieren. Vanuit een passie voor gezonde voeding geloven wij dat zeewier als onderdeel van het dagelijks dieet kan bijdragen aan de gezondheid van consumenten en bijdraagt aan het behoud van een gezond leefklimaat op aarde.

Dagelijks leveren we met de grootste zorg aan een verscheidenheid aan klanten. Van horeca-bedrijven, groothandels, voedingsbedrijven tot rechtstreeks aan de consument. Wij hebben veel kennis van onze producten en kunnen iedere klant op de juiste wijze informeren over de mogelijkheden met onze zeegroentes. Koelvers, kant-en-klaar of als industrieel component? Wij denken graag met u mee.

Onze filosofie: wij geloven dat zeewier als onderdeel van het dagelijks dieet kan bijdragen aan de gezondheid van mensen en bijdraagt aan het behoud van een gezond leefklimaat

Europees zeewier

Samen met onze vaste telers bieden we een jaarronde beschikbaarheid van biologische zeewieren en kunnen we alle soorten uit Noordwest-Europa aan u leveren.

Onze zeewieren komen uit:

  • Nederland
  • Noorwegen
  • Zweden
  • Denemarken
  • Schotland
  • Ierland
  • Frankrijk
  • Spanje
  • Portugal

Om de kwaliteit van onze producten te waarborgen zijn wij dan ook regelmatig op locatie om het teeltproces te monitoren en de juiste prognoses te maken. Door gezamenlijke kennis is North Sea Greens dan ook de juiste partner voor uw zeewierproducten.

Bent u consument of ondernemer in de voedingsbranche en wilt u meer weten over onze producten en mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.


Ons team

Martijn van Damme

Martijn van Damme

Founder

"Met een passie voor gezonde voeding en als bevlogen ondernemer zet ik mijzelf dagelijks in om zoveel mogelijk mensen te laten profiteren van de voordelen van zeewier."

André van Damme

André van Damme

Co-Founder

"Met een jarenlange ervaring in de AGF-branche zoek ik de verbinding tussen onze telers en afnemers in de sector."