North Sea Greens levert zeewier aan een verscheidenheid aan klanten in de voedingsbranche. Van thuiskok tot industrieel verwerker en van cateraar tot groothandel. Voor elk type klant hebben wij geschikte producten.

Consument

North Sea Greens heeft een groot assortiment aan zeewierproducten voor consumenten. Denk aan gedroogde flakes in een handige verpakking. Zo maak je thuis eenvoudig gerechten met zeewier. Deze producten leveren we zowel rechtstreeks als via retail.

meer voor consumenten

Groothandel

Voor het gastronomisch- en horecasegment bieden we een ruime keuze aan zeewierproducten. Zo leveren we verse zeegroentes, zoals dulse, maar ook gedroogd zoals hele kombu-bladeren. Wij adviseren u graag over smaken, bereidingstechnieken en toepassingsmogelijkheden.

meer voor groothandel

Food Industry

Voor klanten in de voedingsindustrie is zeewier een zeer geschikte en duurzame grondstof. Door de grote hoeveelheid aan voedingsstoffen zoals eiwitten en mineralen én vezelrijke textuur zijn de toepassingsmogelijkheden talrijk. Van industriële bakkerij tot vegan-producent, wij vertellen u graag meer.

meer voor voedingsbedrijven